Fri levering fra kr. 1.500,-

We Feat - En bæredygtig cafekæde
Baggrund

We Feat er en cafékæde af tiden. Fokus er på sundhed, bæredygtighed og økologi, og konceptet er i korte træk: Sunde økologiske frokost- og morgenmadsretter og drikkevarer til sultne mennesker på farten.
Frederik Løve og hans team slog dørene op til den første We Feat, en 100% økologiske cafe i Aalborg, i 2016. Siden da er det gået stærkt, og to yderligere cafeer er åbnet i Århus.


Udfordring

For at gennemføre konceptet omkring bæredygtighed var der behov for bæredygtige løsninger på tværs af produkttyper og varegrupper. Alle to go emballager skulle være enten af komposterbart materiale eller 100% genbrugsplastik. Samtidig var der behov for logovarer for at nå længst muligt ud med brandingen.


Løsning

Antalis havde mulighed for at tilbyde et komplet sortiment af bæredygtige løsninger. ”Vi valgte Antalis, fordi, de var rigtig leveringsdygtige på bæredygtige og recycling og genbrugsting. Antalis er rigtig gode til at kontakte os, når de har nogle nye produkter på lager, som de kan se passer perfekt ind hos os. Det synes jeg karakteriserer et godt samarbejde og ikke blot en leverandøraftale”.
For We Feat er det vigtigt at skille sig ud fra mængden og skabe et stærkt brand og koncept. Igennem logotryk øger We Feat deres genkendelighed og styrker deres brand. ”Vi vil gerne have vores logo så mange steder som muligt, så vi kan blive genkendt, set og husket. Det har været dejligt at det altid har været muligt hos Antalis, da det er fuldstændig afgørende i vores branche”.

 

Resultat

We Feat begyndte samarbejdet med Antalis, da de åbnede deres første café. I dag står Antalis for levering af en bred vifte af produkter, der tæller fødevareemballage, rengøringsartikler, toiletpapir, labels og logovarer. Dermed er en lang række indkøb samlet til et sted og har forsimplet hverdagen i firmaet. We Feat bruger Antalis’ webshop til at bestille varerne. Her er hele deres sortiment er samlet et sted, og en ny ordre er kun få klik væk. Efter få dag modtages varerne. ”Vi benytter os af Antalis’ Webshop, hvor hele vores sortiment er placeret. Det er nemt og hurtigt, og vi modtager altid vores varer efter få dage. Der er ikke så meget at sige, det kører”.


Kan vi hjælpe dig?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan bidrage til din forretning.
Kontakt os på +45 72 100 102 eller justask@antalis.dk.

Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16