Fri levering fra kr. 1.500,-

Strapbånd og stålbånd

Strapbåndstyper i flere varianter. Samtidig finder du også et stort udvalg af spændeværktøj og båndvogne, som letter omsnøringen i din produktion.

Ingen varer
 

Stabiliser dine paller


Der findes flere forskellige måder at stabilisere dine paller på, og brug af strapbånd er en god og sikker løsning. Hvad enten du har brug for strapbånd til halvautomatiske eller helautomatiske maskiner eller til manuel omsnøring, så har vi et stort udvalg og produktspecialisterne til at hjælpe dig i gang.

Dit behov kan variere afhængig af om du har brug for omsnøring af lette kolli eller specialvarer. Transporterer du lette varer, kan tekstilbånd eller polyesterbånd være tilstrækkeligt, mens det for vanskelige produkter kan være nødvendigt at bruge stålbånd.

Hos os finder du mange forskellige strapbåndstyper, herunder:
- PET strapbånd
- PP strapbånd
- Tekstilbånd
- Stålbånd

Samtidig finder du også et stort udvalg af spændeværktøj og båndvogne , som letter omsnøringen i din produktion. Har du brug for rådgivning? Så står vi klar til at vejlede dig omkring egenskaber og anvendelsesmuligheder for de enkelte båndtyper og spændeværktøjer.

Forskellige typer bånd til forskellige behov


Uanset hvad dit behov er, så har vi strapbåndet eller stålbåndet til dig. Til lette opgaver egner PP strapbånd sig særdeles godt. På trods af den lave pris er båndet stadig stærkt og kan håndtere mange opgaver. Til de tungere opgaver er PET båndet eller stålbåndet at foretrække. Stålbåndet er det stærkeste af de to, men prisen er også en smule højere. Dog har PET båndet nogle fordele over stålbåndet, da det ikke ruster, hvis det bliver udsat for vand og at det kan genbruges.

Tilbehør til dit bånd


Mangler du en metode til, at spænde strapbånd omkring papkasser, eller opbevaring af dit bånd, hvad end det er PP, PET eller stålbånd? Så har vi løsningen til dig.

Du kan her i vores webshop både finde spændetange til at stramme båndet omkring dine papkasser og en båndvogn til nem opbevaring af dit strapbånd og stålbånd. Dette er blot nogle af de produkter, som du kan finde i denne kategori. Du kan også finde produkter som metalplomber, båndstrammere, combitænger, batterier og metalspænder. Det finder du under tilbehør til strap/stålbånd . Tag et kig, og hvis du skulle blive i tvivl om noget sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig.

Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16