Fri levering fra kr. 1.500,-

Strapbånd og stålbånd

Strapbåndstyper i flere varianter. Samtidig finder du også et stort udvalg af spændeværktøj og båndvogne, som letter omsnøringen i din produktion.

Ingen varer
 

Stabiliser dine paller

Der findes flere forskellige måder, hvorpå du kan stabilisere dine paller, og brug af strapbånd er en god og sikker løsning. Hvad enten du har brug for strapbånd til halvautomatiske eller helautomatiske maskiner eller til manuel omsnøring, så har vi et dybdegående udvalg og produktspecialister indenfor området. Dit behov vil variere afhængig af om du hovedsageligt har brug for omsnøring af lette kolli eller specialvarer. Transporterer du lette varer, kan tekstilbånd eller polyesterbånd være tilstrækkeligt, mens det for vanskelige produkter kan være nødvendigt at bruge stålbånd. Hos Antalis Packaging finder du mange forskellige strapbåndstyper, herunder plastbånd, polyesterbånd, tekstilbånd og stålbånd. Samtidig finder du også et stort udvalg af spændeværktøj og båndvogne, som letter omsnøringen i din produktion. Hos Antalis Packaging finder du mange forskellige strapbåndstyper, herunder plastbånd, polyesterbånd, tekstilbånd og stålbånd. Samtidig finder du også et stort udvalg af spændeværktøj og båndvogne, som letter omsnøringen i din produktion. Din Account Manager vejleder gerne omkring egenskaber og anvendelsesmuligheder for de enkelte båndtyper og spændeværktøjer. Hos Antalis Packaging finder du mange forskellige strapbåndstyper, herunder plastbånd, polyesterbånd, tekstilbånd og stålbånd. Samtidig finder du også et stort udvalg af spændeværktøj og båndvogne, som letter omsnøringen i din produktion. Din Account Manager vejleder gerne omkring egenskaber og anvendelsesmuligheder for de enkelte båndtyper og spændeværktøjer. Vi vejleder gerne omkring egenskaber og anvendelsesmuligheder for de enkelte båndtyper og spændeværktøjer.
Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16