Fri levering fra kr. 1.500,-

Specialemballage

Unikke emballageløsninger og eksperter, der tilfører merværdi.

Vi udvikler dagligt unikke emballager til en lang rækker brancher og virksomheder, blandt andet industri-, fødevare- og detailsektoren. Uanset branche, omsætter vi vores specialviden til værdi for din virksomhed. Vi står for hele processen, fra bestilling til levering, og imødekommer nemt og hurtigt vores kunders ønsker og krav og ønsker.

• Detailemballage
Detail og Take Away emballage med fokus på branding, fødevarehygiejne og forbedring af slutbrugeroplevelsen. Vi tilbyder innovative, praktiske og kommercielle konceptemballager. Vi er samtidigt en betroet emballagepartner, som via vores specialistviden er med til at fremtidssikre vores kunder til et marked, der er præget af hurtig høj forandringshastighed, når det kommer til trends, tendenser, købs- og brugeradfærd.

• Emballage til produktion og logistik
Emballage udviklet og tilpasset til at indgå direkte i kundens produktionslinje, samt transportemballage, som beskytter og fiksere produkter og komponenter under transport og opbevaring. Skræddersyede løsninger, der er med til at effektivisere hele kundens supply chain.

• Emballage til E-commerce
Online handel har ændret vores købs- og brugeradfærd, og budt på nye, logistikmæssige udfordringer. Vi tilbyder ikke kun emballage til alle former for online handel - vi er med til at optimere og fremtidssikre vores kunders forretning, så de er rustet til markedet i morgen og til de nye kundekrav, det medfører. Vi tilbyder både neutral emballage og emballage med WOW effekt . Uanset hvilken, der er den rette for dig, sørger vi for at leverings- og returneringsprocessen bidrager til slutbrugerens samlede opfattelse af din forretning og at emballagen er med til at højne dine produkters værdi.

• Fødevareemballage
Emballageløsninger tilpasset produktion og håndtering af fødevarer. Højt fokus på hygiejne, sporbarhed og dokumentation. Vi er din garanti for en høj, ensartet kvalitet, og da vi er ISO certificerede kan vi dokumentere alle processer. Vi tænker hele værdikæden igennem og arbejder aktivt med produkt- og procesoptimering.

• Emballageprodukter med tryk
Tape, strapbånd, folie og labels med tryk efter kundens valg, bl.a. profiltryk, stregkoder, varedeklarationer eller faremærker. Oplagt mulighed for markedsføring, men også forbedring af sikkerhed, håndtering og arbejdsmiljø.
Læs mere

• Specialdesignet emballage
Specialudviklet emballage, som løser konkrete udfordringer i kundens værdikæde, f.eks. transportproblematikker eller udfordringer med temperaturfølsomme produkter. Design og konstruktion foregår i tæt samarbejde med vores Design Center.
Emballagedesign

Book et besøg

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter og få en snak om mulighederne for din virksomhed eller forretning. Kontakt vores kundeserviceafdeling på 7010 3366 eller på justask@antalis.dk.

Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16