Fri levering fra kr. 1.500,-

SMART footprint

Ansvarlighed er en integreret del af vores DNA. Vi tager ansvar for hele værdikæden, så du trygt kan koncentrere dig om dét, der betyder noget – at drive din forretning. Vi ønsker at minimere det miljømæssige fodaftryk uden at gå på kompromis med kvalitet og service. En løsning der tilgodeser både dig og miljøet.

DIN GARANTI FOR ANSVARLIGHED


+ SOURCING
Vores mål er at tilbyde dig mere miljøvenlige alternativer inden for hele sortimentet. Vores nøje udvalgte leverandører sikrer dig en ansvarlig og 100% sporbar forsyningskæde.

+ PRODUKTUDVIKLING
Vores emballagedesignere udvikler nytænkende emballage med så få materialer som muligt – uden at gå på kompromis med produktkvaliteten. De 3 R’er (Reduce, Reuse, Recycle) inspirerer dem til at skabe mere ansvarlige og banebrydende emballageløsninger.

+ ANTRAK
Vores Antrak- platform gør det muligt at udøve grundig kontrol af leverandører. Sådan sikrer vi dig ordenlige arbejdsforhold, ansvarlighed og transparens gennem processen.

EN BEDRE LØSNING FOR DIG OG MILJØET


Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16