Fri levering fra kr. 1.500,-

KENSINGTON SKÆRMFILTER-VÆLGER

Vær sikker på, at du vælger korrekt skærmfilter

Fordelene ved brug af et skærmfilter

Personlig beskyttelse begynder på skærmen.
Forhindre uautoriseret visning med et skærmfilter

Skærmfilter-vælger (Privacy Filter Selector)

Data-sikkerhed starter på skærmen. Visuel hacking er en nem måde at lægge dine data i forkerte hænder. Persondataforordningen (GDPR) er nu på fuld kraft, og store virksomheder over hele verden får bøder for databrud. For at undgå det, bør det være højeste prioritet for alle IT-afdelinger at sikre, at skærmfiltre leveres til alle ansatte, specielt til dem, der arbejder udenfor kontoret.
Kensington står for afprøvede og pålidelige sikkerhedsprodukter og har i over tre årtier produceret IT- hardware. Kensington betyder innovative sikkerhedsløsninger, der altid sætter nye standarder uden at gå på kompromis med produktkvaliteten. Kensington’s serie af skærmfiltre er kompatible med over 52.000 laptop, monitors and tablets.
Vær sikker på, at du vælger korrekt skærmfilter ved at bruge Kensington skærmfilter-vælger (Privacy Filter Selector) nedenfor.

Indtast din enheds informationer og find dit skærmfilter.

Indtast først i rullepanelet ‘Choose manufacturer’, herefter ‘Choose model type’ og til sidst ‘Choose model’. Så kommer der forslag frem til skærmfiltre, der passer til din skærm.

Finder du ikke skærmfilter til din enhed, da finder vi en løsning til dig. Kontakt vor kundeservice på: justask@antalis.dk
Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16