Fri levering fra kr. 1.500,-

Sådan handler du

Webshop

Vi har tilpasset webshoppen til dit behov - Læs mere om bestilling via webshop her.Punch out / OCI (Open Catalogue Interface)

Ved Punch out bliver der lavet en direkte integration mellem jeres indkøbssystem og vores webshop. Punch out gør det nemt for dig at foretage dine indkøb, da der er mulighed for at tilrettelægge løsningen sådan, at alle indkøb foregår igennem dine egne velkendte systemer. Herudover vil du opleve mange fordele i dagligdagen:

• Mulighed for at lave egne sortimenter og styre det ned på hvert enkelt varenummer.
• Produktsortiment vedligeholdes løbende.
• Hvis en vare udgår, tilbydes et alternativ, hvis det er muligt.

Løsningen fungerer via vores webshop og kan anvendes på forskellige måder alt efter behov.

EDI (Electronic Data Interchange)

EDI er en mere effektiv form for elektronisk samhandel end traditionel e-handel, og den sparer dig for betydelige ressourcer.
Teknikken klarer ordrer, ordrebekræftelser og fakturaer, så du kan bruge den sparede tid på noget andet. Vi stiller vores erfaring og IT-kompetencer til rådighed for at få dig godt fra start.

EDI løsningen er især velegnet til større kunder, idet gennemførelsen af denne løsning er mere tids- og ressourcekrævende at implementere – Til gengæld er der store besparelser at hente.

Markedspladser

Markedsplads er en indkøbsløsning, hvor du handler med os og andre leverandører i ét stort e-handelssystem. Brugerfladen altid er den samme, uanset hvad du køber, og hvilken leverandør, du køber ind hos. Integrationen med flere af dine bagvedliggende systemer giver stort overblik og nem adgang til historik. Samtidig minimeres risikoen for manuelle fejl og omkostninger forbundet med papirordrer.  Løsningen er velegnet til store handelskunder og vi hjælper dig gerne i gang. Vores erfaring og IT-kompetencer står til din rådighed. Vi har stor erfaring med følgende programmer:

• Ariba                    
• Comcare  
• DIGNewtron          
• DOIP/SKI
• Hubwoo
• Ibistic
• IBX
• KMD
• Tricom


Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til din bestilling, eller vil du høre mere om, hvilken løsning, der passer bedst til dig, sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig på justask@antalis.dk eller 72 100 102.

Er du eksisterende kunde, kan du også finde din kontaktperson i vores medarbejderoversigt.

Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16