Fri levering fra kr. 1.500,-

Restaurant Støberiet: Et 5-stjernet emballageindkøb


Baggrund:

I de gamle lokaler for Holstebro Jernstøberi finder man Restaurant Støberiet, som ejes og drives af Restauratør Michael Lehm i samarbejde med Køkkenchef Karina Thorstensen. Det sidste halvandent år har Antalis leveret take away emballage, rengøringsartikler og hoteltilbehør til Restaurant Støberiet.

Udfordring:

Inden de blev kunde hos Antalis, bestilte Restaurant Støberiet non-food produkter, såsom take away emballage, rengøringsartikler og hoteltilbehør, fra flere forskellige leverandører. Fordi tingene skulle bestilles flere steder fra, kostede det både ekstra tid og penge.

Løsning:

Udover at tilbyde et samlet indkøb, kom Antalis også med forslag til alternative produkter, der opfyldte samme behov, som de produkter, Restaurant Støberiet købte hos andre leverandører, men til en bedre pris og kvalitet.

Resultat:

Restaurant Støberiet har i dag samlet alle sine indkøb af take away emballage, mad ud af huset emballage, rengøringsartikler og hoteltilbehør hos Antalis. Med dag-til-dag levering, har Støberiet altid sine varer dagen efter, de har bestilt. Udover at de nu sparer både tid og penge, får de også inspiration og rådgivning inden for de sidste nye emballagetrends og tendenser.

Skal vi også hjælpe dig med din næste emballageløsning?

Få en samlet emballage- og produktløsning, som ruster dig til fremtiden og giver dig et forspring i forhold til dine konkurrenter. Kontakt os og book et gratis besøg fra en af vores konsulenter:


+45 72 100 102

Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16