Fri levering fra kr. 1.500,-

Reklameartikler og tryksager

Bestil reklameartikler og tryksager her

Få dit eget, unikke udtryk: Gennem os kan du får specialfremstillet lige netop den tryksag elle reklameartikel, du behøver.

Vi har lang erfaring indenfor alle former for tryksager og reklametartikler, og vores kundeserviceafdeling sidder klar til at hjælpe dig videre med din bestilling:

+45 72 100 102

Kontakt os for at høre mere

Brevpapir og tryksager

Hos os har vi gjort det nemt, hurtigt og billigt at bestille brevpapir, tryksager og profilartikler så du er sikker på at leveret dit brevpapir og dine kontorartikler til tiden.Vi tilbyder en lang række kvalitetsprodukter i vores grafiske sortiment, herunder jeres eget unikke brevpapir. Du behøver kun at bestille virksomhedens kontorartikler og brevpapir ét sted; hos Antalis.

Mange års erfaring i tryksager og brevpapir

Antalis tilbyder dig og din virksomhed, organisation eller forening, muligheden for at få logo og kontaktoplysninger trykt på bl.a. etiketter, kuverter brevpapir og meget andet. Vores store erfaring med logotryk og profiltryk på tryksager og brevpapir, sikrer dig en professionel og pålidelig levering, hver gang.

Vælg altid Antalis til jeres brevpapir og andre tryksager

Du kan med fordel få trykt dit eget, unikke udtryk hos os. Vi lægger mange ressourcer i at levere den bedste kvalitet i alle vores leverancer. Ved at bruge samme udseende på det materiale, din virksomhed sender ud, sikrer du dig, at du får mest muligt ud af din markedsføring.  Samtidig er signalværdien høj, da et gennemarbejdet design er med til at give et godt indtryk af din virksomhed. For at få mest muligt ud af dit brand anbefaler vi, at din visuelle identitet er ensartet over hele linjen, i alt fra brevpapir og kuverter til visitkort.

Brug vores ekspertise og få præcis det brevpapir der passer til formålet

Uanset om jeres brevpapir skal have vandmærke, flerfarvet tryk eller om det skal trykkes på tykt kvalitetspapir, er Antalis parat med løsningen Vores dygtige konsulenter står klar til at hjælpe dig og give dig inspiration og vejledning gennem hele fremstillingsprocessen. Har du brug for specialtryksager, -brevpapir eller andet, har vi et stort udvalg. Finder du ikke det du søger i vores sortiment, specialfremstiller vi gerne lige netop det, du behøver.

Vi er særligt opmærksomme på at du får produkter i den bedste kvalitet, den bedste service, hurtig levering og altid konkurrencedygtige priser. Vi er vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med hurtig levering af brevpapir eller det I ellers har behov for til kontoret.

Få svar på dine spørgsmål i vores kundeservice, ring på tlf.: +45 70 10 33 66, send en e-mail på justask@antalis.dk eller bestil og se priser i vores flotte webshop.

Kontakt os allerede i dag for at høre meget mere om de mange muligheder vi tilbyder.  

Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16