Fri levering fra kr. 1.500,-

Produktløsninger

Produkter, der er tilpasset din forretning

Med et sortiment på mere end 20.000 varenumre  kan vi dække en stor virksomheds samlede behov for forbrugsvarer. Vi tilbyder strategisk partnerskab på flere niveauer, og vores produktspecialister rådgiver, vejleder og uddanner inden for de forskellige produktgrupper. Hos Antalis har vi nemlig den holdning, at vi ikke bare leverer produkter, men hele løsninger.

Løsninger

• Emballage
Vi udvikler dagligt unikke emballager til en lang rækker brancher og virksomheder, blandt andet industri-, fødevare- og detailsektoren. Vi tiilbyder alle former for emballage, herunder produktionsemballage, transportemballage, fødevareemballage, konceptemballage og detailemballage.
Emballage

• Maskiner
Vores maskinløsninger er inklusive implementering, vejledning og rådgivning. Sammen med vores produktspecialister hjælper vores maskiner dig med at optimere din produktion. Vi tilbyder blandt andet strækfilmmaskiner, strapbåndsmaskiner, friktionssvejsere og pakkefyldsmaskiner.
Maskiner

• Rengøring, hygiejne & aftørring
Rengøringsprodukter, aftørringspapir, hygiejne- og plejeprodukter til både industriel og kommercielle formel. Vi tilbyder løsninger til alle brancher fra produktion & logistik til hotel & restaurant.  Vi har et stort sortiment af miljøcertificerede produkter, og handler kun med anerkendte leverandører.
Gå til webshop

• Borddækning
Borddækningskoncepter, der er med til at skabe de perfekte rammer for dine gæster og højne kundeoplevelsen på dit hotel eller i din restaurant. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der spiller sammen med resten af din indretning, og  som sikrer at dine gæster vender tilbage.
Bliv inspireret

• Detekterbare produkter
Detekterbare / Sporbare produkter til industriel fødevareproduktion, som er med til at eliminere risikoen for fremmedlegemer i dit produkt og risiko for tilbagekaldelse. Herunder også hygiejne- og sikkerhedsløsninger til medarbejdere.

• Sikkerhed
Vi ved, hvad det betyder for din virksomheds omdømme og konkurrenceevne, at du kan dokumentere at alle led i værdikæden lever op til din virksomheds standarder. Vi arbejder målrettet med ANTRAK, BRC og HAZARD standarder for at sikre at du altid kan dokumentere efter gældende lovgivning.

• Ansvarlighed
Gennem os sikrer du, at du kun handler med stabile og anerkendte leverandører. Vores afdelinger i Vejle og Holstebro er ISO certificerede og vi har et stærkt, strategisk fokus på miljø og bæredygtighed.
Antalis ansvarlighed


Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16