Fri levering fra kr. 1.500,-

Plastikposer og sække

Mange forskellige kvaliteter og størrelser. Med eller uden profiltryk og logo.
Du finder også plastposer godkendt til fødevarekontakt.

Ingen varer
 

Plastikposer og plastiksække til din virksomhed

Antalis Packaging tilbyder et bredt og dybt sortiment af poser. Du kan bl.a. få både bæreposer, lynlåsposer, PP-poser samt poser både med og uden profiltryk og logo. Derudover vælger du selvfølgelig selv, om du foretrækker en poselukning med tape, snor eller noget helt andet. Din kontaktperson står klar til at hjælpe, og vores dygtige designteam kan rådgive dig gennem hele designprocessen, så du får dit budskab frem på den ønskede måde. Vi lagerfører selvfølgelig de mest anvendte affaldssække i adskillige størrelser, bl.a. den traditionelle sorte affaldssæk. Fordelene ved brug af denne type plastiksæk er bl.a. at lugtgenerne er minimale, idet den ofte er lavet af et tykkere materiale end ”almindelige” plastikposer, hvilket resulterer i færre vaske af containeren. Dette giver i sidste ende færre omkostninger og længere levetid. I sortimentet er også returplastsække, containersække og skraldeposer til skraldespande.

Plastposer
Når du leder efter plastposer til virksomheden, er Antalis din hurtige genvej til en nem, billig og kvalitativ løsning. I os finder du din professionelle leverandør af plastposer i alle størrelser og materialer. Kom forbi vores flotte og brugervenlige webshop. Her kan du frit vælge fra vores store udvalg i plastposer, emballageløsninger, forbrugsvarer og kontorartikler. Vi tilbyder plastposer til stort set alle formål og behov.

Find de rigtige plastposer til din virksomhed
Uanset om du skal bruge plastposer fremstillet i polyethylen (PE) eller polypropylen (PP), tilbyder Antalis mange forskellige kvaliteter og størrelser. Tag en tur rundt i vores flotte webshop, hvor du eksempelvis kan finde plastposer med sidefals eller tapelukning. Har du lyst til, eller brug for, lidt ekstra billig, effektiv og praktisk markedsføring, kan du få leveret dine helt egne plastposer med logo, slogan eller eventuelle tilbud påtrykt i høj kvalitet.

Find plastposer til industri, logistik eller forsendelse hos Antalis
Mange af de plastposer vi leverer til vores kunder, bruges i forskellige produktions-, logistik og forsendelsessammenhænge. Derudover leverer vi også plastposer godkendt til direkte fødevarekontakt. Vælg eksempelvis vores smarte bag-in-box plastposer til vinemballage o. lign.

Antalis er alt fra plastposer til displaysystemer
Antalis er, og har i mere end 100 år været, en solid og pålidelig leverandør af kontorartikler og forbrugsvarer til dansk erhvervsliv. Vores produktsortiment strækker sig over adskillige tusind kvalitetsvaregrupper og produkter.
Her i vores webshop kan du lynhurtigt søge og finde det du mangler. Prøv selv!

Bestil plastposerne direkte fra vores lager
Vi har forsøgt, at gøre vores hjemmeside til et brugbart bestillingsredskab for at gøre din hverdag nemmere og mere effektiv. Bestil dine plastposer - samt alt det vi ellers kan hjælpe dig med - her i webshoppen. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 70 10 33 66, eller du kan sende en e-mail på justask@antalis.dk, så vil vi hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Antalis A/S

Bastrupgaardvej 8-10justask@antalis.dk
7500 HolstebroCVR NR: DK 16 27 97 81
+45 72 100 102

Antalis A/S

Valdemar Poulsensvej 5-7justask@antalis.dk
7100 VejleCVR NR: DK 16 27 97 81
+45 7572 2100

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16