Fri levering fra kr. 1.500,-

Plastfolie

Plastfoile, topfolie, hætter, rørfolie og skinpack krympefilm er nogle af de varer, du finder her. Beskytter og præsenterer dine varer. Med eller uden påtryk.

Ingen varer
 

Plastfolie til paller

Alt i plastfolie
Hos Antalis tilbyder vi de fleste former for plastfolie, herunder bl.a. strækfilm, topfolie, pallehætter, afdækningsplast, krympehætter og plastik i ruller. Fælles for alle vores plastfolie produkter er at de beskytter dine varer optimalt mod støv, vand og skidt mens de samtidig præsenterer dem på bedst mulig vis.

Miljøvenlig plastfolie
Vores plastfolie er sammensat af råvarer, som giver dig en mere miljøvenlig plastløsning. Samtidig giver vores råvaresammensætning dig op til 30 % reduktion i tykkelsen, i forhold til almindelige LDPE kvaliteter. Dette giver bl.a. mindre forbrug, mere plast pr. rulle, færre rulleskift og mindre behov for lagerplads. Vores høje råvarekvalitet giver dig et ensartet og sikkert produkt. Vi tilbyder bl.a. bølgeplast fremstillet af Polypropylen (PP), som er et meget stærkt materiale der tåler de fleste væsker.

Plastfolie og plastfilm til din virksomhed
Ydermere finder du også akselnet, zernst og skinpack krympefilm. Især krympefilm er en udmærket form for salgsemballage, da det beskytter og præsenterer produktet, samtidig med at der er mulighed for påtrykning. Vores faglige specialister indenfor både strækfilm og industriemballage kan hjælpe dig med at tilpasse din maskinpark til vores plastprodukter, og de hjælper dig naturligvis også med at vælge det produkt, der passer bedst til dit formål. Har du brug for professionel afdækningsplast eksempelvis til male- eller rengøringsopgaver, er du landet det rigtige sted.

Afdækningsplast i bedste kvalitet
Antalis leverer slidstærkt afdækningsplast, der passer til alle typer opgaver. Udover kvalitets afdækningsplast til konkurrencedygtige priser, finder du tusindvis af forbrugsprodukter til din virksomhed her i vores overskuelige webshop. Finder du ikke det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 72 100 102 eller e-mail justask@antalis.dk


Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16