Fri levering fra kr. 1.500,-

Papkasser

1- og 2-bølge papkasser

Bogæsker, konfektionsæsker, vinemballage, garderobekasser,  katalogæsker mv. Mange varianter; bl.a. som krydskasser, selvklæbende papkasser, papkasser med automatbund, teleskopkasse, foldekasser mfl. Fremstillet af en blanding af nye fibre og genbrugsmateriale. Den kraftige kraftliner kvalitet gør, at kasserne modstår tryk og er støddæmpende, så de beskytter indholdet bedst muligt.

Se vores udvalg af 1-bølge papkasser her og vores 2-bølgepapkasser herSpecialløsninger

Som din professionelle emballagespecialist, kan Antalis levere specialkasser til din virksomheds transport og opbevaringsopgaver. Du finder alt i standardemballage og specialkasser i vores store varesortiment. Vores Design Shop hjælper med at finde en specialløsning til netop din udfordring. Fra industriløsninger med vægt på transport- og logistikudfordringer  til salgsemballage med vægt på kreativ udformning og branding af produktet.

Læs mere om vores specialløsninger og se et udpluk af de specialløsninger, vores Design Shop har lavet til vores kunder her
Flyttekasser

Hos Antalis finder du flyttekasser med høj brudstyrke til effektiv og sikker opbevaring og transport. Vi har et stort udvalg af stabile og hårdføre flyttekasser og opbevaringskasser, og vi fører flyttekasser i både 1 bølge og 2 bølge kvalitet, så du kan vælge den brudstyrke, der passer til dit behov.

Se vores udvalg her

Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16