Fri levering fra kr. 1.500,-

Book et gratis emballagegennemsyn

Er du ikke helt tilfreds med din nuværende emballageløsning, men synes du at det er for besværligt at skifte leverandør? Det behøver det ikke at være -  Her kan du se, hvordan processen fra første møde til implementering foregår i 5 nemme trin:


Indledende møde
Vi tager en indledende snak om, hvad der er vigtigt for dig, og hvilke områder, du gerne vil forbedre i din virksomheds eksisterende emballageløsning. Vi får en idé om hvilke emballageløsninger, der bedst muligt kan løse de udfordringer, som din virksomhed står overfor.
 

Analyse
Vores emballagekonsulenter analyserer din virksomhed for at identificere hvor i værdikæden, I kan forbedre jeres processer. Vi vurderer om I har brug for standardemballage, -specialemballage eller en kombination af begge, og kommer med et løsningsforslag til jer.

Udvikling
Vores In-House Design Center udvikler dummies og tester forskellige udformninger og materialer for at finde den optimale, skræddersyede løsning til netop jeres udfordringer. Design og konstruktion foregår i tæt samarbejde med dig, så vi er sikre på at vi er på rette vej.


Samhandel
Vi gennemgår løsningen og får en snak om vores fremtidige samhandel. Din effektivitet afhænger i høj grad af kvaliteten af vores leverancer, og derfor tilbyder vi at du kan handle med os på flere platforme, med forskellige leveringsintervaller og logistikløsninger.

Implementering
Når du er tilfreds med løsningen, sørger vi for at implementere den. Du får tildelt et  fast kontaktteam, som kender din branche og som derfor kan rådgive dig i forhold til bredden i sortimentet – og gå i dybden med de enkelte produkter.


Book et emballagegennemsyn
Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16