Fri levering fra kr. 1.500,-

Nem bestilling og retur = glade kunder

Online køb bliver i stigende grad sendt retur til butikkerne, og det er især impulskøb som tøj, smykker og sko, der ligger i returemballagen. Andelen af varer, der sendes retur, var i 2018 på 2,5%, og det skyldes blandt andet at netkøb er blevet lige så almindeligt som fysisk handel*.

Returemballage er en vigtig, men ofte overset, del af emballagesortimentet. Og det er ærgerligt, for hvis dine kunder skal bøvle med besværlig og tidskrævende returnering, vender de højst sandsynligt ikke tilbage til din webshop en anden gang.

Hos os finder du alt indenfor forsendelsesemballage og returemballage:  Kasser, æsker, paprør, forsendelsesposer og kuverter.

Vi udvikler også specialløsninger, hvis du ønsker forsendelsesemballage med dit logo på eller måske en speciel konstruktion.

postforsendelser

3 emballagetips, der forenkler returneringen

Arbejder du med webshops ved du selvfølgelig at produktudvalg, pris og hurtig og problemfri levering giver glade og tilfredse kunder. Men en nem og bekvemmelig returnering spiller også en stor rolle for dine kunders samlede bedømmelse af din webshop - og her spiller emballagen en stor rolle.

Se vores 3 gode råd til en nem returnering under billedet..


1       Et godt og simpelt emballagetip til at gøre returneringen så nem som muligt for dine kunder, er at vedlægge returlabels,  returkuverter eller forsendelsesposer (med returlabels påklistret), når du pakker kundens ordre.

Det sender både et professionelt indtryk af din butik, og gør den samlede købsoplevelse bedre for kunden.


2       Du kan også vælge at bruge returkasser til dine forsendelser. Returkasser har indbygget afrivningstape, som gør det muligt at bruge kassen til forsendelse 2 gange. Emballagen er nem at åbne, hurtig at samle, og er samtidig tyverisikret grundet dens fuldbund.


3       Sidst, men ikke mindst: Husk altid WOW effekten, når du køber forsendelsesemballage. Emballage med WOW effekt efterlader dine kunder med et stærkt indtryk af din forretning - Du kan læse meget mere om emballage med WOW effekt i denne artikel

Vil du vide mere?

Vi rådgiver gerne inden for vores mange forsendelsesemballager, og udvikler også specialløsninger. Kontakt os og spørg efter en af vores emballagespecialister - Vi sidder klar til at hjælpe dig.


Se vores katalog specielt til webshops. Klik her.Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16