Fri levering fra kr. 1.500,-

Virksomheder smider penge direkte ud i naturen

Vi kender det alle. Forsendelsen skal sikkert frem. Derfor vælger vi en ekstra tyk strækfilm, når varerne skal pakkes og wrappes. Men sådan behøver det ikke være længere. En ny ultratynd og bomstærk strækfilm er nemlig på markedet. Og det er godt nyt for både klima og virksomheder.


SOLSTRÅLEHISTORIE
med mange lagDen nye strækfilm har fået navnet Multilayer. Og det er der en god grund til. For hvor traditionel strækfilm består af ét tykt lag LLDPE (Linear Low Density Polyethylen), så består Multilayer af mange tynde lag LLDPE. Den unikke konstruktion har vist sig at have en formidabel brudstyrke. Så selv om Multilayer er langt tyndere end traditionel Cast strækfilm, så er ydeevnen helt i top.

 


GLADERE CO2-TAL OG LETTERE ARBEJDE

Tests har vist, at en 10 my Multilayer film har samme laststabilitet som en traditionel 17 my film. Multilayer har en tykkelse på bare 3-4 my, når den er viklet om en palle. Derved nedbringes plastforbruget markant under palletering, hvilket giver et meget lavere CO2-aftryk. Plast foliens slanke linje gør desuden, at der er plads til flere meter film på en rulle. Det giver en lettere arbejdsdag med færre stop og mindre løft.UDGIFTER UDEN STRÆKMÆRKER

Også økonomisk kan det betale sig for virksomheder at skifte til den yngre og slankere model. For selv om en Multilayer-rulle koster lidt mere, så bliver prisen sammenlagt lavere på grund af de ekstra meter film pr. rulle. En virksomhed vil derfor typisk kunne nedbringe sine udgifter til strækfilm med omkring 30-60 procent ved at skifte til Multilayer.
køb multilayer strækfilm


KILOMETERVIS AF FORDELE
på bare 10 minutter  


"Det kan jo ikke lade sig gøre!" Den kommentar hører Heino Mørup tit, når han er ude at demonstrere Multilayer. Men som regel tager det kun få minutter, før folk er overbevist. "Fordelene er simpelthen ikke til at komme udenom. Lavere udgifter. Lettere arbejdsgange. Bedre laststabilitet. Og et renere klima. Det kalder jeg grøn fornuft", siger han og smiler.strækfilmstest


EKSPERTER LIGE VED HÅNDEN

Vores eksperter forstår kompleksiteten i emballageprocessen og ser mulighederne inden for produktion, logistik og e-handel. Sammen med dig finder de en løsning, der optimerer din produktion og reducerer dine omkostninger. Vores specialistteam udvikler emballage tilpasset din produktion. De forbedrer din virksomheds produktivitet, kvalitet og miljømæssige fodaftryk. Skal de også hjælpe dig?

+45 72 100 102
Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16