Fri levering fra kr. 1.500,-

Masterline strækfilmmaskine hos TP Aeresopace


Baggrund

TP Aerospace sælger reservedele, hjul og bremser til flyselskaber i det meste af verden. Virksomheden har afdelinger i blandt andet Hamborg, Dubai, Singapore og Las Vegas, og er på under 10 år blevet en trecifret millionforretning. Virksomheden har siden 2015 brugt Antalis som deres primære leverandør af emballage, kontorartikler og forbrugsvarer. Da behovet for en automatisk strækfilmmaskine til lageret i Hvidovre opstod, kontaktede man derfor Antalis for at høre om mulighederne.

Udfordring

I 2016 udbyggede man hos TP aerospace lageret ad flere omgange, da den øgede efterspørgsel medførte behov for mere lagerplads og bedre vareflow. Indtil da havde man udelukkende brugt manuel omsnøring af paller med en håndholdt strækfilmsrulle - en metode som udover at være langsommere end automatisk omsnøring, også giver dårlige arbejdsstillinger og risiko for overforbrug.

Løsning

For at sikre, at TP Aerospace kunne imødekomme deres kunders behov for en hurtig og sikker levering af flydele foreslog Antalis konsulenten at virksomheden erstattede den manuelle omsnøring med en halvautomatisk strækfilmmaskine af mærket Masterline. Udover at være nem at implementere og meget brugervenlig, hører maskinen også til i den budgetvenlige del af prisskalaen, da priserne starter ved 25.000 kr. for en strækfilmmaskine. Maskinen er på højde med andre strækfilmmaskiner, og kan pakke uensartede objekter som hjul og bremser ind, samtidig med at den leveret en ensartet og høj kvalitet.

Resultat

i 2016 blev Masterline strækfilmmaskinen implementeret på lageret hos TP Aerospace. Selve opsætningen var nem - maskine er en sækaldt plug & play løsning - og i dag vikles der mellem 20 og 30 paller på maskinen pr. dag. Et krav for den strækfilm, der skulle bruges i maskinen, var at den kunne leveres i TP Aerospace´s egen, grønne firmafarve, så dette blev udviklet og lagt i sortiment, så det var klar til bestilling fra den dag, maskinen var klar til drift.

Strækfilmmaskiner Masterline
Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16