Fri levering fra kr. 1.500,-

Master'in - Den komplette emballageløsning

Velkommen til Master’in  - En verden af smarte løsninger! Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye, internationale brand af effektive og fleksible emballageprodukter og maskiner, Master'in.

Den komplette emballageløsning
Med Master’in får du adgang til et stort sortiment, der dækker alle dine emballagebehov: Fra forbrugsvarer som papkasser, tape og strækfilm til større emballeringsmaskiner som strækfilmviklere og strapmaskiner. Se en kort introduktion til Master'in i videoen her:3 komplimentære sortimenter
Master’in er inddelt i 3 komplimentære sortimenter - Access, Performance og Expert. Det gør det nemt for dig at finde den smarteste og bedste emballageløsning i forhold til dit behov og budget.

Stort sortiment og internationale løsninger
Men ikke nok med det - Med Master'in får du adgang til mere end 500 emballageprodukter, et stort maskinsortiment og internationale muligheder, da Master'in forhandles i 29 lande.

Kom godt igang
Få overblik over sortimentet, hør mere om produkterne og find ud af, hvordan du får bedst muligt udbytte af set store sortiment. Book et møde med en af vores konsulenter, og de kan fortælle dig alt, du har brug for at vide om de mange fordele ved Master'in:

Book en konsulent

Farvel til Masterline - Hej til Master'in
Måske har du hørt om Masterline, eller måske køber du allerede nogle af produkterne fra  serien idag?
Master'in erstatter Masterline, og det betyder derfor at de produkter, du køber her fra idag løbende vil blive erstattet af nye fra Master'in. Dette vil ske løbende, som de nye varer bliver oprettet i vores system, og du vil naturligvis blive informeret herom .

Sortimentet oprettes løbende, og alle produkterne forventes at kunne købes i webshoppen i starten af 2019. Se desuden brochuren om Master'in her:
Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16