Fri levering fra kr. 1.500,-

Maskiner

Hos Antalis finder du et stort udvalg af pakkemaskiner. I vores sortiment finder du brands som Sealed Air, Ranpak og Master'in.  Vi har emballagemaskiner til alle behov.

Ingen varer
 

Stort sortiment og korte leveringstider på pakkemaskiner


Via vores globale bagland tilbyder vi korte leveringstider og adgang til et stort sortiment af emballagemaskiner. I denne kategori finder du blandt andet strækfilmmaskiner , strapmaskiner og friktionssvejsere , som alle har til formål at effektivisere emballeringsprocessen.

Maskiner der gør emballering til en leg


Mangler du også en let og hurtig måde, at putte film omkring dine varer, så de står sikkert på dine paller, eller mangler du en lettere metode til, at spænde PP eller PET bånd omkring dine papkasser, så kasserne ikke går op under fragt? Så har vi helt sikkert hvad du mangler! Strækfilmsmaskiner og friktionssvejsere er blot få af de produkter, du finder under denne kategori. Disse produkter vil alle sammen hjælpe dig med, at gøre emballeringsopgaver lettere og langt mere tidsbesparende.
Vi har selvfølgelig også alt det rette tilbehør til dine maskiner, heriblandt:
- Strækfilm
- PP bånd
- PET bånd

Montering en del af pakken


En emballagemaskine er ikke bare en emballagemaskine. Den skal håndteres rigtigt. Derfor er montering og produkttræning altid en del af pakken, når du køber dine pakkemaskiner hos os. Læs mere om vores maintenance service her .

Få professionel hjælp af vores pakkemaskine eksperter


Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken maskine, der passer bedst til dine behov, så tag endelig kontakt til os. Vores dygtige konsulenter sidder altid klar ved telefonen til at hjælpe dig. Hos os er der ingen dumme spørgsmål. Det eneste vi ønsker, er at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til netop din virksomhed.
Ring på tlf.: +45 72 100 102, send en e-mail på justask@antalis.dk. Vi besvarer alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16