Fri levering fra kr. 1.500,-

Pladsbesparende emballage til levering af mad

Forestil dig, at du kan levere kassevis af lækre, friske madvarer til dine kunder, uden at du behøver at fylde lageret med masser af tomme kasser, der venter på at blive pakket.

Med Madkassen får du et smart alternativ til flamingokassen, skabt til dig der vil levere lækre, friske madvarer og samtidig spare tid og penge på emballage og lagerplads.
Bestil din testpakke her
Fylder 75 % mindre
Det lyder overdrevet. Men fordi Madkassen er flad, når vi leverer den til dig, fylder den 75 procent mindre end en flamingokasse. Det sparer dyre kvadratmeter på lageret - både hos dig og dine kunder.

Kan gå i papcontaineren
Madkassen er bl.a. lavet af pap. Dine kunder kan således smide pappet direkte i papcontaineren – og genbruge de andre dele – så snart de har pakket deres varer ud. Det er godt for miljøet og for dig, der slipper for at hente kassen igen.

Giver store besparelser
Der kan være meget at spare ved at skifte til Madkassen. Ikke blot kan den genbruges ude hos dine kunder, så du er fri for at hente den igen, men den fylder også så lidt, at du sparer masser af penge til lagerplads.

Passer godt på dine kølevarer
Madkassen køler dine varer lige så godt og i lige så lang tid som en flamingokasse. Det skyldes, at den er foret med en termopose og køleposer, som holder temperaturen nede og passer perfekt ned i kassen.


Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16