Fri levering fra kr. 1.500,-

Logistikløsninger

Vores logistikløsninger tilpasses efter dit behov.

Hos Antalis tilpasser vi os efter din virksomheds behov – ikke mindst når det gælder It og lagerstyring. Vi er din garanti for høj leveringssikkerhed og sikker transport. Vi kombinerer fleksibel, personlig service med et gennemdigitaliseret forløb, som spiller sammen med dine egne systemer.  

Book et besøg

Opnå bedre synergi ved at udnytte vores ekspertise inden for logistikløsninger, både af hensyn til din konkurrenceevne, din effektivitet og også for miljøet.


Betroet logistikpartner

Din effektivitet afhænger i høj grad af kvaliteten af vores leverancer. Vi har et avanceret, effektivt og leveringssikkert logistiksystem, og fra vores lokationer plukker, pakker og sender vi årligt mere end 100.000 paller og 250.000 pakker. Både til vores egne kunder, men også direkte til vores kunders kunder.

Løsninger

• Just In Time
Vi kan arrangere dag-til-dag levering, faste leveringsdage eller endda faste leveringstidspunkter, så du får dine varer IN YOUR TIME, så det passer med din produktion og lagerstyring. Du kan naturligvis følge dine leverancer via Track & Trace direkte i din ordrehistorik.

• Lagerhotel
Vi har den nødvendige erfaring og det rette set-up til at håndtere lagerhotel på tværs af brancher, behov og landegrænser. Dette gør vi allerede for en lang række kunder i dag, både i Danmark og i udlandet. Vi kan oprette dit lagerhotel helt fra bunden og kan også sørge for overvågning af din lagerbeholdning samt automatisk genbestilling.

• Tredjepartslogistik / 3PL
Vi indgår ofte direkte i vores kunders forsyningskæder. Vi tilbyder tredjepartslogistik på alle niveauer, og kan løse dine logistikopgaver -  herunder transport, distribution, lagerhåndtering og kvalitetsstyring. Dette giver dig mulighed for at fokusere på din kerneforretning.

• Direkte leverancer
Er du grossist eller arbejder med videresalg, kan vi tilbyde en løsning, der passer ind i dit logistik set-up. Vi sikrer at vores produkter når frem i rette tid og rette mængde, så de er klar til sampak og videreforsendelse direkte ud til dine slutkunder.

Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16