Fri levering fra kr. 1.500,-

Kontorartikler


Marker Penol 777 sort 1,0mm
Marker Penol 777 sort 1,0mm Fra DKK 8,25
(Fra DKK 10,31)
(Sælges i pakninger af 20 stk.)
Info/køb
Brevordner Q-Line sort A4 metalskinne 75mm ryg
Brevordner Q-Line sort A4 metalskinne 75mm ryg Fra DKK 9,99
(Fra DKK 12,49)
(Sælges i pakninger af 10 stk.)
Info/køb
Tekstmarker Q-Line gul
Tekstmarker Q-Line gul Fra DKK 1,99
(Fra DKK 2,49)
(Sælges i pakninger af 10 stk.)
Info/køb
Ingen varer
 

Beskrivelse

Med et bredt udvalg af kontorartikler kan du finde alt til kontoret hos Antalis Packaging. Vi er en af Danmarks førende leverandører af kontorartikler til erhvervsvirksomheder landet over. Vores udvalg indenfor kontorartikler omfatter bl.a. kuglepenne, ringbind, arkivmapper, papirclips, brevbakker og tilbudsmapper.

Kontorartikler
Oplev én af Danmarks førende leverandører af kontorartikler. Antalis er måske markedets hurtigste og mest pålidelige leverandør af kontorartikler. Altid til priser der tåler sammenligning.
I det store udvalg af leverandører af kontorartikler, finder du i Antalis en god stærk samarbejdspartner, der ved hvad det betyder at være professionel – fra bestilling til levering.

Søg kontorartikler og du skal finde
Vi har lagt mange kræfter i, at præsentere dig og din virksomhed for en brugervenlig og tiltalende webshop, der byder på alt hvad du skal bruge i hverdagen. Det vel at mærke til konkurrencedygtige priser og med en service du kan have tillid til. Vi ønsker at være din virksomheds totalleverandør af kontorartikler, og vi vil arbejde hårdt for at forblive din foretrukne samarbejdspartner.
Tag en rundtur i webshoppen, og kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til vores kontorartikler, eller hvis du ikke lige kan finde præcis dét du leder efter. Vi er parate til at hjælpe dig videre.    

Alle kontorartikler i én levering
Med vores brede udvalg af kontorartikler, kan vi levere alt til kontoret eller butikken. Her kan du få alt leveret på én gang - hurtigt, nemt og enkelt.
Antalis er én af Danmarks førende leverandører af kontorartikler til erhvervsvirksomheder landet over. Se hele vores kæmpe udvalg indenfor kontorartikler, der omfatter kuglepenne, ringbind, arkivmapper, papirclips, brevbakker, tilbudsmapper og meget, meget mere.

Vi har kontorartiklerne som du skal bruge
Et altid stort og repræsentativt lager sikrer din virksomhed hurtig levering af alle kontorartiklerne. Vi kan hurtigt ekspedere din ordre og hjælpe dig med aldrig at løbe tør. Superhurtig levering og et kundeorienteret servicegrundlag giver dig stor tryghed og en samarbejdspartner du ønsker at beholde i mange år frem.

Spørgsmål til vores kontorartikler? – Vi har svaret parat
Søg efter det du skal bruge i vores kæmpesortiment, der indeholder alt i kontorartikler og forbrugsvarer til den professionelle virksomhed. Bliv inspireret og find spændende løsninger til kontoret her i webshoppen, eller få råd og vejledning af vores dygtige kundeservicemedarbejdere.

Kontakt os allerede i dag på tlf.: +45 70 10 33 66, send en e-mail på justask@antalis.dk eller bestil og se priser direkte i vores flotte webshop.

Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16