Fri levering fra kr. 1.500,-

Kontorartikler

Alt du har brug for til kontoret og administrationen af din virksomhed – samlet et sted. Med over 6500 produkter inden for kontorartikler, IT-produkter, papir, møbler og konference har vi alt, du behøver.

Trusens luftrenser
Ingen varer
 

Alt til det travle kontor

Vores brugervenlige webshop byder på alt hvad du skal bruge i hverdagen på kontoret - Til konkurrencedygtige priser og med en service, som du kan have tillid til. Vi ønsker at være din virksomheds totalleverandør af kontorartikler, og vi vil arbejde hårdt for at forblive din foretrukne samarbejdspartner. Med vores brede udvalg af kontor & IT, kan vi levere alt til kontoret eller butikken. Her kan du få alt leveret på én gang - hurtigt, nemt og enkelt. Tag en rundtur i webshoppen, og kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til vores kontorartikler, eller hvis du ikke lige kan finde præcis dét du leder efter. Vi er parate til at hjælpe dig videre.    

Din professionelle leverandør af kontorprodukter
I vores brede udvalg af kontor & IT produkter kan du finde alt til kontoret. Vi er en  førende leverandør af kontorartikler til erhvervsvirksomheder landet over. Vores udvalg indenfor kontor & IT omfatter bl.a. kuglepenne, USB sticks, ringbind, printere, makulatorer, kontorstole. møbler, arkivmapper, papirclips, brevbakker og tavler til mødelokaler - Kort sagt ALT. Vores mål er at blive Danmarks mest pålidelige leverandør af kontorartikler og kontorrelaterede produkter, og det er et mål vi har sat på baggrund af respekten for vores kunders tid. Derfor vil du i Antalis finde en god stærk samarbejdspartner, der ved hvad det betyder at være professionel – fra bestilling til levering.

Kæmpe lager = Hurtig levering
Et altid stort og repræsentativt lager sikrer din virksomhed hurtig levering af alle kontorartiklerne. Vi kan hurtigt ekspedere din ordre og hjælpe dig med aldrig at løbe tør. Superhurtig levering og et kundeorienteret servicegrundlag giver dig stor tryghed og en samarbejdspartner du ønsker at beholde i mange år frem. Søg efter det du skal bruge i vores kæmpesortiment, der indeholder alt i kontorartikler og forbrugsvarer til den professionelle virksomhed. Bliv inspireret og find spændende løsninger til kontoret her i webshoppen, eller få råd og vejledning af vores dygtige kundeservicemedarbejdere.

Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16