Fri levering fra kr. 1.500,-

Kerneværdier

Holdånd, Indflydelse og Tillid, Ansvarlighed, Forandringsvillighed: 4 stærke grundlæggende værdier, der hjælper os med at opbygge en positiv og effektiv organisation.

Antalis' kultur er baseret på de værdier og den adfærd der styrer den måde vi arbejder på som individer, i teams og sammen med vores kunder.Vores kerneværdier, dem vi anser for de vigtigste for hvordan vi arbejder og opfører os som mennesker, hjælper os med at skabe den positive, effektive og succefulde organisation vi er idag.


TEAM SPIRIT (Holdånd)


RESPEKT – Forståelse og anerkendelse af kvalifikationer og evner hos andre; anerkendelse af mangfoldigheden af forskellige synspunkter, og de forskellige værdier og overbevisninger hos andre i de daglige aktiviteter.

ÅBENHED og ÆRLIGHED – Overveje nye og anderledes ideer, koncepter og metoder med engagement og indlevelse; dele egne tanker åbent og autentisk, oprigtigt og hensigtsmæssigt.

SAMARBEJDE – Etablering af effektive netværk med kollegaer, interessenter, kunder og teams for at udnytte mulighederne og kapaciteterne bedst muligt på tværs af organisationen; opbygge rummelige, alsidige relationer, der fremmer effektiv tværfunktionelt arbejde.

EMPOWERMENT and TRUST (Indflydelse og Tillid)


PARTNERSKAB – Opbygge personlige og teambaserede partnerskaber, der kollektivt opfylder fælles interesser og mål; styrke og støtte andre til at levere resultater der bidrager til de langsigtede mål i virksomheden.

STØTTE – Løbende sørge for at vejlede teamet; styrke og opmuntre andre for at sikre at fokus og momentum består og bidrager med positive input.

ANERKENDELSE – Forstå og anerkende den indsats og de resultater der opnås af de enkelte, teamet og afdelingerne; søge værdi og erfaring i alle aktiviteter og give konstruktiv kritik.

ACCOUNTABILITY (Ansvarlighed)


TAGE ANSVAR – Aktivt træffe beslutninger for opgaver og mål; åbent anerkende at de trufne beslutninger, ville påvirke det samlede resultat; evaluere resultater med henblik på fortsat læring og forbedring.

KUNDEFOKUS – Gøre kundernes behov til primære fokus for alle aktiviteter; levere enestående kundeservice for at opbygge, udvikle og fastholde langsigtede kunderelationer.

SUNDHED & SIKKERHED – Tage personligt ansvar for sikkerhed og sundhed. Overholde alle sikkerheds- og sundhedspolitikker samt procedurer, og samtidig skabe og vedligeholde et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

MINDSET FOR CHANGE (Forandringsvillighed)


FLEKSIBILITET – Villig og i stand til at tilpasse sig og ændre strategi, for at nå de overordnede mål; åben overfor forandring og ny information; proaktivt tilpasse sig ændrede forhold eller uforudsete forhindringer.

LEDERSKAB – Guide, motivere og udvikle andre til at yde deres bedste; aktivt forudse og forvente ændringer og agere som rollemodel.

KONSTANT FORBEDRING – Forsøge at finde de bedste arbejdsmetoder og aktivt forbedre eksisterende forhold og processer; anvende passende metoder til at identificere muligheder, implementere løsninger, måle effekten og anerkende en konstant forbedring som essentielt.

Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16