Fri levering fra kr. 1.500,-

Kantine - Catering

Et bredt udvalg af produkter til din restaurant, kantine, eller cateringvirksomhed. Herunder engangsartikler og fødevareemballage til ethvert formål.

Borddækningengangsservice
Borddækningengangsservice
Ingen varer
 

Alt til kantiner, storkøkkener, restauranter og cateringvirksomheder

Vi sætter dit indkøb på menuen
Hos Antalis Packaging finder du et bredt udvalg af produkter til din restaurant eller kantine, herunder engangsartikler og fødevareemballage til ethvert formål. Vi giver dig stærke kvaliteter og masser af muligheder, uanset om du serverer måltidet som mad ud af huset, til kantinen eller blot til festlige lejligheder.

Madtransport kan sagtens kombineres med reklame og branding
Hos Antalis ved vi, at emballagen er vigtig og opfylder flere funktioner, når det gælder Food Service. For det første er det vigtigt for dig, at emballagen giver mulighed for at håndtere, opbevare og transportere fødevarer på forsvarlig og hygiejnisk vis. For det andet er salgsemballagen samtidig en stor mulighed for branding af din virksomhed eller dit budskab – fx via dit logo eller et slogan, som indgår i et samlet grafisk udtryk på din salgsemballage eller dine gaveæsker. Den slags har vi stor erfaring med, og derfor hjælper vi dig gerne inspiration og sparring. Blandt andet kan vores Design Shop lave kreative og effektive salgsemballager af bølgepap. Du kan få trykt dit logo eller budskab på din mademballage og den kan udformes på nærmest alle tænkelige måder. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan din fødevareemballage skal udformes.

Alt til din kantine, restaurant og storkøkken
Hos Antalis Packaging har vi et stort udvalg af alt det du som ejer af en restaurant, kantine eller lignende står og mangler. Det kan være produkter til borddækning som bestik, tallerkener, lys, duge og servietter eller serveringsfade, kølekasser, film og sølvpapir. Vi har også fast food emballage og take away emballage, og her finder du alle former for fødevaregodkendte emballager til din grillbar, dit pizzaria eller din café. Pizzaæsker, pommesfrites bakker og salatbægre i både pap og plast kan bestilles her på webshoppen. Emballage til quick food, som hotdogs, wraps, pølsehorn, baguetter og frugtsalat finder du også her i vores webshop.

Vi leverer emballagen til dine madvarer - Og alt det andet
An talis CC&CO Packagin g blev oprindeligt grundlagt i 1918, under navnet Christian Christensen & Co, eller kort og godt: CC&CO. I 2004 blev virksomheden overtaget af australske PaperlinX Ltd., en af verdens førende papirgrossister med 4.500 ansatte i 18 lande. I 2015 blev vi købt af Antalis og ændrede navn til Antalis.

I Antalis, er vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med de produkter vi leverer, til konkurrencedygtige priser. Ring på tlf.: +45 70 10 33 66, send en e-mail på justask@antalis.dk eller bestil og se priser på vores mange produkter til restauranter, storkøkkener, kantiner og fast food i vores flotte webshop.Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16