Fri levering fra kr. 1.500,-

Hvem er vi?

Just ask Antalis - der er mennesker bag

Hos Antalis leverer vi hver dag produkter og services til mange forskellige brancher. Vi har mere end 20.000 varer på hylderne, men rådgivning er vores kerneydelse. Derfor arbejder vi også ud fra mottoet: ”Just ask Antalis” Eller på godt dansk, ”Bare spørg Antalis”.


Se en kort præsentationsvideo af Antalis

"Det er medarbejderne bag Antalis, som gør det værd at handle med os. Vi gør en forskel for vores kunder – og det er vi stolte af."- Steen Murmann, Adm. Direktør hos Antalis A/S


Du kender os godt, du ved det måske bare ikke

Du har sikkert drukket kaffe af et af vores papkrus, kørt i en taxa med reklamefolie – modtaget en pakke i vores specialemballage – eller fået et visitkort, du kan huske, fordi det var trykt på noget helt usædvanligt papir. Hos vores kunder, bruger mange medarbejdere hver dag et af vores produkter.

Packaging: Industriemballage, emballageløsninger & maskiner til transport- og opbevaring.

Foodservice: Fødevareemballage, Kantine & Catering samt Rengøring & Aftørring.

Office: Papir, kontorartikler & IT-produkter.

Print: Papir & Karton, kreativt papir & konvolutter

Visual Communication: Hardware & Medier til skilte og storformatprint.

Antalis er førende i Europa og rådgiver og leverer inden for Print, Office, Packaging, Foodservice og Visual Communication.
Vi leverer hver dag produkter og services til mange forskellige brancher, og det stiller krav til vores viden.

Vi har mennesker, der brænder for deres fag og har den nyeste viden inden for deres fagområde, inden for hvert produktområde og inden for din branche. Derfor er du sikker på at få kvalificerede svar på dine spørgsmål og faglig vejledning på højt niveau, uanset om du har brug for standardprodukter eller en unik og skræddersyet løsning.

Se vores profilbrochure her


Værdier

Vi har fire kerneværdier:

T – Team Spirit (Holdånd)
E – Empowerment and Trust (Indflydelse og Tillid)
A – Accountability (Ansvarlighed)
M – Mindset for Change (Forandringsvillighed)


Bag hver af disse værdier har vi identificeret adfærd som beskriver praktiske hverdagshandlinger som bringer værdierne til live og hjælper vores medarbejdere med at forstå hvad der forventes af dem. Læs mere om værdierne her.
Historie

Vi blev grundlagt i 1918 i Holstebro under navnet Christian Christensen & Co. Indtil år 2000 var virksomheden familieejet, men i løbet af de næsten 100 år, virksomheden har eksisteret, har den gennemgået mange store forandringer og haft flere forskellige navne, herunder CC&CO og PaperlinX. I 2016 fusionerede virksomheden med Antalis A/S,  og  vi kan nu tilbyde et både bredt og dybt sortiment, samt specialistviden inden for langt de fleste brancher.

Specialister på tværs af landegrænser

Antalis er en del af den japanske koncern Kokusai Pulp & Paper, som på verdensplan er markedsledende indenfor distribution af papir, emballage og visuel kommunikation.

I Europa og Latinamerika er Antalis markedsledende indenfor BtB distribution af papir og emballage løsninger samt nr. 2 indenfor distribution af visuel kommunikation.

Globalt har Antalis 126.000 Kunder, 5.200 Ansatte i 31 lande, 115 Distributionscentre og 11.000 leveringer pr. dag. Med engagerede medarbejdere i så mange lande er der stor sandsynlighed for, at andre har tænkt, udviklet og afprøvet det, som din virksomhed måske efterspørger – eller kunne have glæde af.

Derfor arbejder vores udviklingsteams sammen på tværs af landegrænser, så vi kan inspirere på dit marked – med nye ideer, gode erfaringer og afprøvede koncepter.
Mød menneskene bag Antalis


Mød Martin

Vil du vide mere om Antalis?

www.antalis.com kan du læse meget mere om vores ejerforhold, struktur og nøgletal

Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16