Fri levering fra kr. 1.500,-

Guide: Hvilke engangshandsker er bedst?

Engangshandsker benyttes i mange forskellige brancher, og til mange forskellige formål. Der findes flere typer engangshandsker, og hvilken der er den bedste, afhænger 100 % af dit arbejds- og anvendelsesområde. Her kan du blive klogere på, hvilken type engangshandske, du skal vælge:


Latexhandsker
Latexhandsker beskytter dine hænder mod bl.a. rengøringsmidler, olie og smuds. Den høje elasticitet og brudsikkerhed gør dem også velegnede til fødevare- og sundhedssektoren. Latexhandsker er lavet af naturgummi, hvilket i få tilfælde kan forårsage allergi.

Nitrilhandsker
Arbejder du med kemikalier, grovere rengøringsmidler eller med plejeopgaver, er nitrilhandsker det rette valg. Udover at beskytte mod kemikalier og bakterier, mindsker de også risikoen for allergiske reaktioner, da de er fremstillet uden naturgummi.

Vinylhandsker
Vinylhandsker beskytter primært mod vand og sæbe, og bruges derfor ofte til rengøringsopgaver. Denne type engangshandsker er mindre elastiske end f.eks. latex og nitrilhandsker, men er også et lidt billigere alternativ. Da handsken er fremstillet af PVC, anbefales den ikke til fødevarehåndtering.

Plastikhandsker
Til lette og korte engangsopgaver med lav risiko  - f.eks. håndtering af bakeoff brød og kager, bland selv slik og lignende - er tynde plasthandsker fremstillet af PE eller LDPE et fint og prisvenligt valg.

Gummihandsker
De tykkere gummihandsker - også kaldet rengøringshandsker -  ses ofte brugt til rengøring, men egner sig også til grove arbejdsopgaver inden for industrien. Fordelene ved denne type handske er, at den yder optimal beskyttelse i svære miljøer og at den kan genbruges.
Få hjælp til dit valg
I webshoppen finder du naturligvis alle nødvendige beskrivelser, datablade og godkendelser under hvert produkt. Er du i tvivl om, hvilke engangshandsker, der er det bedste valg til dit professionelle behov, sidder vi klar til at guide dig:

+45 72 100 102

Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16