Fri levering fra kr. 1.500,-

FSC og PEFC - Når skoven har det godt..

FSC eller PEFC certificeret skovbrug indebærer, at skoven bruges på en ansvarlig måde, som opfylder langsigtede miljømæssige, sociale og økonomiske mål. Ved at vælge FSC eller PEFC mærket, vælger du at respektere skoven som den livsvigtige ressource den faktisk er. Både FSC og PEFC handler om skovforvaltning og dokumenterer, at produkter fra den certificerede skov overholder FSC og PEFCs standarder for bæredygtig skovbrug, og at skoven har det godt.

FSC®

Forest Stewardship Council® (FSC) er et uafhængigt, non-profit, ikke-statsligt organ, der er oprettet til støtte for miljørigtig, socialt gavnlig og økonomisk bæredygtig drift af verdens skove.

FSC har som mission at verdens skove skal leve op til den denne generations sociale, miljømæssige og økonomiske rettigheder og behov uden at det skader fremtidige generationer.

Tilknyttet fil: File iconFSC_certifikat.pdf (464 kB)

PEFC

PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) garanterer, at det papir, du anvender er fremstillet af pulp, der udelukkende kommer fra bæredygtig skovdrift med overholdelse af standarder, der sikrer beskyttelse af skovressourcer samt befolkningens økonomiske og sociale velfærd.

Tilknyttet fil: File iconPEFC_certifikat.pdf (615 kB)

Sporbarhedscertificeringen – fra træ til tryksag

Sporbarheds eller Chain-of-Custody (CoC) certificeringen er et system, der gør det muligt at følge produktet gennem hele produktionskæden, lige fra træet fældes, til det endelig produkt er færdigt. Træet skal kunne spores hele vejen fra de certificerede skove gennem de forarbejdende led til forbrugeren. Sporbarheden omfatter også trykkerier, tryksager og grossister. Kort fortalt skal alle led være sporbarhedscertificerede for at mærket kan være med på slutproduktet.

Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16