Fri levering fra kr. 1.500,-
Brand
1 stk
Farve
1 stk
Miljøkode
1 stk
Materiale
1 stk
Engangsservicetype
1 stk
Miljømærke
1 stk
Webhieraki
1 stk
1 stk
Miljø
1 stk
1 stk

Fast food og take away emballage

Pommes frites bakker, dressing bakker, pølsebakker med og uden kant samt låg, fransk hotdogposer, nudelbakker, plastbægre, burgerlommer, burgerark, grillposer med alufolie og meget mere.

Gaffel træ pommes frites 8,5cm 1000stk/pak
Pakkestørrelse: 10 Pakke, Palle: 600 Pakke Varenummer: 1266753
Sammenlign
DKK 56,16 pr. Pakke (DKK 70,20 inkl. moms)
(Sælges i pakninger af 10 Pakke)
Info/køb
   Ved bestilling i dag, forventes levering: 02-04-2019
Skaffevare – tages ikke retur

Fastfoodemballage i god kvalitet

Antalis er din professionelle leverandør af fastfoodemballage i den bedste kvalitet. Vi er leveringsdygtige i fastfoodemballage til alle typer fastfood. Se vores store udvalg i fastfoodemballage, og bestil med det samme. Vi tilbyder hurtig levering og fordelagtige priser på alle typer fastfoodemballage, direkte fra vores lager til dig og din virksomhed.

Fedtafvisende fastfoodemballage
Uanset om du har brug for burgerpapir, pommes frites bakker eller anden fastfoodemballage, er det vigtigt at det er kvalitetsprodukter du får leveret. Fedtafvisende papir, pap og plastik sikrer at slutbrugerne, eller kunderne, får maden præsenteret i en sikker og indbydende fastfoodemballage. Den udleverede mad bliver nemmere at håndtere, ligesom affaldet hurtigt, nemt og sikkert kan bortskaffes uden at efterlade fedtede fingre og omgivelser.

Vores udvalg i fastfoodemballage
Vores store udvalg af fastfoodemballage indeholder blandt andet pommes frites bakker, dressing bakker, pølsebakker med og ud kant samt låg, fransk hotdogposer, nudelbakker, plastbægre, burgerlommer, burgerark, grillposer med alufolie og meget mere. Er du i tvivl om vi har præcis den fastfoodemballage, som du og din virksomhed leder efter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller din faste kontaktperson. Her finder du den nødvendige ekspertise og faglige erfaring, der kan hjælpe dig hurtigt og effektivt. Hos os finder du al den fast food emballage, du har brug for til din grillbar, pølsevogn eller take away forretning: Pommes frites bakker, nudelbakker, burgeræsker, hotdogposer, sandwichposer og dressingbægre. Vores fast food emballage er fremstillet i praktisk og varmeisolerende materiale, så du er sikker på at din fast food bliver bevaret sprød, frisk og lækker, samtidig med at det bliver præsenteret optimalt overfor kunden.  

Hør mere om effektiv fastfoodemballage og vores mange andre produkter
Uanset om du og din virksomhed skal bruge fastfoodemballage eller andet fra vores kæmpe sortiment, er vi særligt opmærksomme på, at du får produkter i den bedste kvalitet, den bedste service, hurtig levering og altid konkurrencedygtige priser. Vi er vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed, med hurtig levering af de forbrugsprodukter I har behov for til virksomheden.

Få svar på dine spørgsmål i vores kundeservice, ring på tlf.: +45 70 10 33 66, send en e-mail på justask@antalis.dk eller bestil og se priser i vores flotte webshop.

Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe dig videre med det samme.
Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16