Fri levering fra kr. 1.500,-

Et lille hjerte rejste


Kampagnen "Bag for en god sag" er et samarbejde mellem Valsemøllen, Børnecancerfonden og Antalis i en fælles indsats for at indsamle ekstra midler til at støtte kræftforskning.
Bagerne fik mulighed for at få et specielt kampagnekit, som indeholdt emballage og andet merchandise, der alt sammen havde til formål at sætte fokus på støtte til Børnecancerfonden.  I kampagnekittet fandt bagerne bl.a. kampagneflag formet som et hjerte (de unikke, specialdesignede paphjerter), som Antalis fik lov til at sponsorere.

De små paphjerter...

Hjerteflagene i pap signalerede for bagerkunderne, at der her var mulighed for at støtte op om en rigtig god sag. Og det var der mange, der gerne ville bidrage til.
De små paphjerter appellerede til alle dem, der gerne støtter den gode sag - og dem er der heldigvis mange af.
Hver solgt hjertekage og hvert et hjertebrød betød 3 kroner til Børnecancerfonden. De i alt 10.000 små hjerter, har derfor haft potentiale for at samle 30.000 kr. ind til formålet.

Du kan støtte Børnecancerfonden her


Skab dit eget velgørenhedsprojekt

Overvejer du at lade din virksomhed stå som spydspids for et velgørenhedsprojekt, så er der mange mulige scenarier og muligheder, når det gælder et iøjnefaldende kampagnekit.

Det er generelt win win at sætte fokus på velgørenhed. Et godt planlagt støtteprojekt skaber stor værdi for velgørenhedsorganisationen, der selvfølgelig er modtager af det indsamlede beløb.  At initiativtageren og investoren (dig og din virksomhed) også får værdi gennem en good-will brandingeffekt (CSR), gør det bare ekstra godt.

Hvis du vil i gang med dit eget støtteprojekt, kan du altid starte ud med at finde den velgørenhedsorganisation du og din virksomhed vil støtte op om.
Se eventuelt denne hjemmeside med organisationer
Støt Børnecancerfonden her
Stort set alle støtteorganisationerne har kampagnemateriale liggende, som du kan bruge til formålet. Vil du have et mere unikt design, kan du også tage fat på en af vores produktspecialister:
+45 72 100 102

Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16