Fri levering fra kr. 1.500,-

Sæt dit eget (af)tryk på emballagen!

Emballage med dit eget tryk på er en effektiv måde at profilere dit navn, logo eller budskab på. Se, hvor nemt det er at opgradere neutral forsendelsesemballage til emballage med WOW-effekt.


Strapbånd med profiltryk

PP og PET strapbånd fås i mange forskellige bredder, farver og kvaliteter - og naturligvis også med tryk efter dit valg. Udover at stabilisere dine varer på pallen, er strapbånd en nem og billig måde at profilere dit navn eller budskab på.

Strapbånd er både velegnet til dig, som transporterer større produkter, og dig som bruger strapbånd til lukning af mindre forsendelseskasser. Om det skal være dit logo eller mere praktiske oplysninger, der skal stå på strapbåndet - f.eks. varenumre, sikkerhedsoplysninger eller faremærkater  er helt op til dig og din virksomheds behov. Leveringstid cirka 3-4 uger fra godkendt korrektur.

Papkasser med tryk

Modtager dine kunder dine varer indpakket i papemballage? Dit emballagevalg bidrager til dine kunders opfattelse af din forretning, og udover at form og funktion skal være i top, er emballagen også en effektiv markedsføringskanal.

Der findes uendelige valgmuligheder når det kommer til både kvalitet, udformning og tryk, og du kan f.eks. vælge at bruge pladsen til produktspecifikke oplysninger,  dit firmalogo eller noget helt tredje. Leveringstid er ca. 2 uger fra godkendt korrektur.

Plast med tryk

Plast giver et flot og gennemført resultat, især hvis du gerne vil have ekstra tryk på farverne. Langt de fleste plastprodukter kan leveres med tryk efter dit eget valg, herunder plastfolie, strækfilm, krympefilm, pallehætter og forsendelsesposer.

En af de mange fordele ved at sætte dit logo eller brand på din strækfilm og de andre plasttyper, du bruger er, at du får markedsført dig gennem hele distributionskæden, og ikke kun ude hos slutkunderne. På indfarvet plast er det også nemmere at se, om pallen har været brudt op, hvilket er et vigtigt aspekt i de fleste brancher. Leveringstid fra 3-4 uger efter godkendt korrektur.

Emballagetape med tryk

Emballagetape, eller pakketape, er effektiv og billig reklame, som samtidig giver dine kunder stor sikkerhed for, at emballagen ikke har været brudt op før modtagelse. Tape med tryk er en af vores mest populære emballageprodukter, og som med vores andre produkter fås det i utallige farver, bredder og kvaliteter.

Du kan også vælge at bruge tapen til produktspecifikke oplysninger eller som advarsel. En anden fordel ved emballagetape med tryk er, at startomkostningerne er forholdsvist lave, og at du kan bestille det i mindre mængder ad gangen - vores minimum er 36 ruller (i 48 mm bredde). Leveringstid 2 uger fra godkendt korrektur.

Skal vi sætte tryk på din virksomhed?

Næsten alle vores produkter kan leveres med tryk efter dit ønske. Kontakt os allerede idag, og få et tilbud på din opgave - eller tal med en emballagedesigner:

+45 72 100 102

Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16