Fri levering fra kr. 1.500,-

Derfor skal du overveje emballage med digital print

Interessen for at kombinere emballage med digital print er støt voksende. Emballagen er blevet et vigtigt købsparameter, og digital print giver nye muligheder i kampen om slutbrugerne. Samtidig er investeringen i digital print udstyr mindre end ved traditionelt print, så også små virksomheder kan skabe nyskabende, luksuriøs og personlig emballage uden at det koster en formue.


1. Økonomi
Opstarts- og omstillingsomkostninger til digital print er lavere sammenlignet med flexoprint/offsetprint. Dette giver bedre muligheder for at lave små oplag, og du opnår derfor en større fleksibilitet i din produktion. Mindre oplag minimerer samtidig lagerbehovet, da du ikke behøver at opbevare så store mængder emballage ad gangen.
2. WOW effekt
Med digital print har du mulighed for at differentiere og tilpasse dine emballager i det uendelige. I stedet for en neutral indpakning, kan du lade yderemballagen afspejle det produkt og den indpakning, der er inde i kassen. Dine  kunder får en mere gennemført købsoplevelse og derved en positiv opfattelse af dit brand. Hvis du vil læse mere om emballage med WOW effekt,  har vi samlet det hele i denne artikel.

3. Fleksibilitet
Med digitalt tryk kan der laves ændringer til sidste minut. Dette giver dig en konkurrencemæssig fordel, fordi du herved kan reagere hurtigt på markedet.  Det kan f.eks. være tekst-og logoændringer eller sæsonbetonede kampagner op til Black Friday og jul, hvor emballagen fungerer som et touch point ud mod dine kunder.  Fleksibiliteten er med til at sikre, at din emballage følger resten af din markedsføring, og at du opfattes som aktuel og relevant.

Vil du vide mere?

Digital print på emballage er et område i hurtig udvikling og med stort potentiale. Hos Antalis har vi den nyeste viden inden for både print, visuel kommunikation og emballage. Kontakt os og spørg efter en af vores specialister - Vi sidder klar til at hjælpe dig.

+45 72 100 102


Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16