Fri levering fra kr. 1.500,-

Vi tænker emballagen ind i din forretningFå ændringer i materialevalg og konstruktion giver dig væsentlige gevinster i forhold til dit materiale og tidsforbrug, dine kunders tilfredshed og din omsætning.

Vores in-house Design Center udvikler standard- og specialemballage, som er tilpasset din virksomhed og dine produkter. Lad vores specialister komme med et kvalificeret bud på din nye, innovative emballageløsning.
Emballagetjek
Book et gratis emballagetjek. Vi tager en uforpligtende snak om dine emballagebehov. Derved får vi en idé til, hvordan vi kan udvikle den bedste emballageløsning til dit, unikke behov.

Design
Vi kommer med et løsningsforslag til dit nye emballagedesign, og konstruerer prøver af din emballage, til godkendelse hos dig. Udvikling og design foregår i tæt samarbejde med dig.

Levering
Når du er tilfreds med løsningen, implementerer vi den. Vi ved, at din effektivitet afhænger af kvaliteten af vores leverancer, og derfor tilbyder vi forskellige bestillings- og leveringsmuligheder.


Få overblik over din konstruktion med vores 3D tool

Vores Design Center hjælper dig med løsninger i mange forskellige materialer; bølgepap, møllecell, foam, plast mm. Vi har desuden mulighed for at vise dig din emballagekonstruktion i 3D, så du kan se hvordan emballagen virker, før den produceres.


Antalis A/S


Antalis A/S


Find os her:

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16