Fri levering fra kr. 1.500,-

E-commerce: Emballage med WOW effekt


GØR EMBALLAGEN TIL
DIN WINGMAN

Ville du møde op til første date i en slidt trøje. Nej vel? Emballagen er dit første fysiske møde med kunden, så sørg nu for at blive husket.

Nettet er som datingmarkedet - der er muligheder nok!  Leverer du ikke noget unikt, bliver du ikke husket. Gør emballagen til din wingman! Gennem emballagen kan du skabe en unik unboxing experience, der booster dit brand og kundens loyalitet. Det må da være et forhold, der er værd at investere i?
VEJEN TIL
KUNDENS HJERTE

+
Skil dig ud
Fuldend brand oplevelsen med alt fra trykte kasser og labels, til skræddersyet emballage. Det handler om at sætte et aftryk, der gør indtryk. Et godt produkt er ikke længere nok, det kræver unikke oplevelser at holde på kunderne. Skaber du et stærkt førstehåndsindtryk? Ellers kan du komme til det! Læs om mulighederne med emballage med tryk

+
Beskyttelse er alfa omega
20% af kunderne har returneret varer grundet beskadiget produkter. Det efterlader ikke ligefrem et godt indtryk - gør det? Beskyt dine varer med emballage, der passer til netop dine produkter. I tvivl om hvilken? Vi står selvfølgelig  klar til at hjælpe dig

+
Overvej returnering
Mange webshops mister deres kunder i besværlige returneringsprocesser. Hvorfor ikke i stedet give kunderne en god oplevelse og øge chancerne for at de kommer retur? Brug f.eks. returkasser og returlabels, så kunden enkelt og effektivt kan returnere varen.

+
Husk miljøet
Alt for store kasser, unødig fyld, overforbrug af tape. Vi har alle prøvet det - at modtage en overemballeret pakke. Kunderne går i højere og højere grad op i miljøet - gør du? Lad din emballage afspejle en grøn bevidsthed med flexible kasser, tyndere strækfilm m.m.


HVORFOR ER VI DEN
RIGTIGE PARTNER FOR DIG?


Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16