Fri levering fra kr. 1.500,-

By Lassen - Et unikt produkt, kræver unik emballage

By Lassen havde et ønske om at optimere deres emballager og pakkeprocesser. Deres daværende emballage revnede i hjørnerne og forringede opfattelsen af produktets kvalitet.

Men det var ikke den eneste udfordring. Den hårde emballage var vanskelig at lukke og forlængede pakkeprocessen betragteligt.
Skjulte gevinster så dagens lys

Resultatet blev en omlægning af produktionen og et bedre og flottere materialevalg - der også gav besparelser på bundlinjen.

En unik type karton blev valgt, med print direkte på materialet. Den alternative produktemballage var ikke bare billigere i indkøb, men sikrede også optimal tryk- og farvekvalitet. Emballagen blev dermed forfinet, kvaliteten forbedret og salgsudtrykket optimeret til glæde for både kunde og virksomhed.

Konstruktionen blev forbedret ved hjælp af en automat- eller 1,2,3 bund. Det sikrede stabilitet og eliminerede behovet for tape, hvilket i sidste ende også optimerede pakkeprocessen og forbedrede kundeoplevelsen.

Flottere emballage og bedre bundlinje

Som resultat fik by Lassen en opdateret og bedre emballage, der matchede deres brand positionering, optimerede pakkeprocessen, sikrede produkterne og mindskede omkostningerne.

En emballage der levede op til deres produkter i både design og kvalitet
Gevinsterne ligger og venter

Vil du vide mere? Eller har du en konkret emballageudfordring? Vi står klar til at hjælpe


+45 72 100 102

Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16