Fri levering fra kr. 1.500,-

Bestilling og levering

Vi gør det nemt at handle sammen

Vi har tilpasset webshoppen til dit behov, så det er nemt for dig at finde lige netop det, du mangler. Du får adgang til dit eget, faste sortiment, og har du behov for andre  varer kan du selvfølgelig også bestille fra vores øvrige sortiment. Du har også online adgang til dine priser i vores sikre system.

• Lynhurtig søgning
• Nem genbestilling
• Dine egne faste sortimenter
• Dag-til-dag levering
• Track & trace på alle ordrerOpret dig som kunde hos Antalis

Levering in your time

Fra vores moderne lager ekspederes der dagligt 4.000 ordrelinjer. Vi ved, at vores kunders produktivitet afhænger af kvaliteten af vores leverancer og vores evne til at yde personlig service, og vi vil være din garanti for høj leveringssikkerhed.

Vi tilbyder dag-til-dag levering eller faste leveringsdage. Derfor kan du altid få dine varer IN YOUR TIME, så det passer med din produktion og lagerstyring. Faste leveringsdage aftales nærmere med din konsulent, og du kan i webshoppen vælge, hvornår du vil have leveret dine varer.

Logistikløsninger

Det er ikke produkterne i sig selv, der gør forskellen på os og andre i markedet. Det er måden, vi leverer på. Vi er specialister i at levere til kunder, som er afhængige af pålidelige og sikre leverancer. Læs mere om vores logstikløsninger HER

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til din bestilling, eller vil du høre mere om, hvilken løsning, der passer bedst til dig, sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig på justask@antalis.dk eller 72 100 102.

Vil du have et hurtigt overblik over de forskellige funktioner i vores webshop? Se vores brugerguide her.

Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16