Fri levering fra kr. 1.500,-

Ansvarlighed

Tryghed for dig

Vores overordnede mål som virksomhed er at skabe vækst og resultater på en ansvarlig måde. Det sker kun, fordi der er ansvarlige mennesker bag, som følger udviklingen hos vores leverandører tæt med det formål at gøre hele forsyningskæden både ansvarlig og 100% sporbar for vores kunder.

Vi tager ansvar for hele værdikæden. Gennem vores globale indkøbsnetværk sikrer vi, at du kun handler med stabile og anerkendte leverandører. Vi ved, hvad det betyder for din virksomheds omdømme og konkurrenceevne, at du kan dokumentere, at alle led i værdikæden lever op til din virksomheds standarder for bæredygtighed og social ansvarlighed.Krav til vores leverandører

Hos Antalis handler vi kun med anerkendte og stabile leverandører. Vi arbejder målrettet på at sikre vores kunder en god og ensartet kvalitet i deres samarbejde med os. Målstyring er en naturlig del af dagligdagen og vi har løbende kvalitetskontrol og auditering. Det giver dig sikkerhed for en ensartet og høj kvalitet, når du køber dine varer hos os.

Relevant information

Du vil altid kunne finde relevant produktdokumentation for de varer, hvor dette er tilgængeligt, i vores webshop. Dette gælder især indenfor emballage beregnet til kontakt med fødevarer og vores miljøvenlige varer.

Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16