Fri levering fra kr. 1.500,-

Løsninger på tværs af landegrænser

Din forretnings internationale aktiviteter er vores prioritet. Vores mission er at skabe simple og sammenhængende løsninger, der virker på tværs af landegrænser.

Med afdelinger i 41 lande og 115 distributionscentre har vi det nødvendige set up til at give din virksomhed en strategisk fordel på alle dine markeder. Vores team af Internationale Key Account Managers centraliserer dine indkøb og tilbyder internationale produkt- og logistikløsninger.

Prissætning, kontrakter og sortiment koordineres på centralt plan, så du får ensartede processer – lokalt og globalt. Vores globale tilstedeværelse sikrer god logistik, korte leveringstider og personlige konsulenter med lokal kendskab.

Med et udviklingsteam der arbejder sammen på tværs af landegrænser, kan vi inspirere dit marked – med nye ideer, gode erfaringer og afprøvede koncepter. Der er stor sandsynlighed for, at andre har tænkt, udviklet og afprøvet det, som din virksomhed efterspørger – eller kunne have glæde af.

Du vil finde os ved din side hele vejen igennem. Du sætter dagsordenen i dit hjemland og vi implementerer den hos dine datterselskaber.


Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16