Fri levering fra kr. 1.500,-

Affaldssække til Danmarks Naturfredningsforening


Baggrund

Søndag d. 2. april 2017 blev der samlet affald op rundt omkring i hele landet, da private, foreninger og virksomheder arrangerede affaldsindsamlinger i deres nærområder. I ugen op til holdt skoler og daginstitutioner deres egne affaldsindsamlinger for skole- og institutionsbørn. Antalis var med ved dette års åbningsceremoni på Refshaleøen, hvor Danmarks Naturfredningsforening samlede ind sammen med 3. klasse fra Øresundsskolen.
Siden 2006 har Danmarks Naturfredningsforening arrangeret Affaldsindsamlingen, som samler op imod 100.000 danskere til en forårsrengøring i naturen.

Udfordring

Danmarks Naturfredningsforening havde brug for nogle affaldssække, der var lavet af genbrugsplast for at fuldende genbrugscirklen, og som levede op til andre miljømæssige krav. Affaldssækkene skulle være i et holdbart materiale, så sækkene ikke bukkede under for den store mængde skrald, der ofte har spidse og skarpe kanter. Det var også vigtigt, at sækkene havde en størrelse, som institutions- og skolebørn kunne håndtere, og så skulle det naturligvis være muligt at påtrykke logoer fra Danmarks Naturfredningsforening og deres samarbejdspartnere.

Løsning

Vores emballagespecialist i plast, Torben de Place, bidrog med sparring og rådgivning til Danmarks Naturfredningsforening ud fra de kriterier, de havde opstillet, og fandt frem til et produkt, der levede op til alle kravene.  

Resultat

Resultatet blev, at Danmarks Naturfredningsforening kunne udsende 160.000 affaldssække til den landsdækkende affaldsindsamling, der omfattede 1.284 indberettede indsamlinger, og som indsamlede 130.182 kg affald i affaldssækkene fra Antalis.  

Book en konsulent

Hvis du, ligesom Danmarks Naturfredningsforening,  har brug for rådgivning eller sparring i forhold til en emballageløsning, kan du altid kontakte os.


Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16