Fri levering fra kr. 1.500,-

3 gode grunde til at overveje krympehætter


Krympehætter er en kraftig pallehætte, som ved brug af varme fra en varmepistol eller et krympeanlæg, låser dine varer fast på pallen. Krympehætter er især velegnet til fiksering af tungt gods, da de på grund af deres effektive stabiliseringsevne modvirker at de tunge varer forskydes under transport.

Krynpehætter fås i både standard og specialmål. Ønsker du at få dit eget tryk på krympehætterne, og derved markedsføre dig gennem hele distributionskæden, klarer vi også det.  Kontakt blot vores kundeservice på 72 100 102 eller justask@antalis.dk.

Du undgår transportskader
Krympehætter sluttet helt tæt sammen om dine varer og "låser" dem derved til pallen. Derudover har de den fordel, at de kan bruges til uens paller, dvs. både pakker og løse produkter. Uanset hvad får du perfekt fiksering, så dine paller kommer sikkert frem.

Du sparer tid
Det er nemt og hurtigt at bruge krympehætter. De placeres blot over dine pallevarer og krympes enten manuelt med en varmepistol, eller automatisk med et krympeanlæg. Den tynde folie hurtigt former sig hurtigt efter varernes form, og herefter er pallen klar til afsendelse.

Du beskytter dine varer mod vand, fugt og snavs
Krympehætter er lavet af LDPE, som har høj brudstyrke og er 100 % vand.- og fugttæt. Krympehætter beskytter derfor dine varer mod både tilsmudsning, vand, slag og ridser, så de holdes intakte og præsentable, fra du emballerer dem til de lander ud hos dine modtagere.


Se sortiment
Antalis packaging

Antalis Packaging: Alt du har brug for - samlet på et sted.

Vi bestræber os på, at kunne levere alt du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Kundeservice

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find os her:

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 72 100 102
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts.dk@paperlinx.com
+45 72 100 102
CVR NR: DK 36 09 92 16